خواص بادام هندی
بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.
دیگرخواص بادام هندی
- پیشگیری از سرطان ها
- محافظت از قلب
- کاهش فشار خون بالا
- حفظ سلامت پوست و مو
- حفظ سلامت استخوان ها
- حفظ سلامتی مغز و اعصاب
- پیشگیری از تولید سنگ صفرا
- سرشار از آنتی اکسیدان ها
- کمک به عملکرد هضم غذا
- سرشار از ویتامین ها
- حفظ سلامتی دندان ها و لثه ها
- بهبود فرآیند خواب
خواص بادام هندی برای لاغری
- بر خلاف باور عموم مردم که می گویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می شود، تحقیقات نشان داده است که این تصورات نادرست است. در واقع هرچند بادام هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد و هر 30 گرم آن حدود 160 کالری انرژی دارد ولی اگر در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نشود به خوبی گرسنگی را برطرف کرده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن هم کمک کند. در واقع زمانی که مقداری بادام هندی می خورید تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خوار بکنید.
-
فوایدخوردن بادام هندی در دوران بارداری
- بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازه ها، فروشگاه ها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حدود 30 گرم بادام هندی حاوی بیش از 4 گرم پروتئین، 9 گرم کربوهیدرات و 13 گرم چربی سالم، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.
از جمله فواید بادام هندی در دوران بارداری
نکات احطیاتی خوردن بادام هندی در دوران بارداری
همانند سایر مواد غذایی و گیاهان دارویی، استفاده بیش از اندازه از هر ماده غذایی در دوران بارداری ممکن است برای مادر و جنین خطرات و عوارضی را به همراه داشته باشد، لذا توصیه می شود در استفاده از انواع آجیل ها از جمله بادام هندی در این دوران جانب اعتدال را رعایت نمود. با توجه به اینکه بادام هندی سرشار از اگزالات بوده و تجمع اگزالات در بدن خود مانع جذب کلسیم خواهد شد، لذا زیاده روی در مصرف بادام هندی باعث کاهش جذب کلسیم شده و این کمبود کلسیم، مشکلاتی را برای مادر و کودک در آینده به وجود می آورد، همچنین بهتر است زنان در دوران بارداری از مصرف بادام هندی بو داده و شور پرهیز کرده، آن را به صورت خام مصرف نمایند چرا که مصرف بالای نمک در بارداری باعث افزایش فشار خون مادر شده و خطرات بسیار و حتی خطر سقط جنین را به همراه خواهد داشت.